Just Films

JUST FILMS, S.L., productora ubicada a Barcelona des de 1998, és dirigida per Joan Ginard, economista especialitzat en màrketing per la Universitat Autònoma de Madrid (1.982) i format cinematogràficament al T.A.I. (Taller d’Arts Imaginàries) i a la Universitat Autònoma de Barcelona. L’objetiu de l’empresa és realitzar produccions audiovisuals cinematogràfiques i televisives de qualitat.

L’interès de Just Films en produïr llargmetratges de gènere que unifiquin entreteniment i qualitat, s’uneix a la intenció d’ampliar els seus horitzons abastant el mercat internacional. D’aquesta forma, la creació de pel·lícules per a cinema en llengua anglesa s’ha convertit en una de les principals guies per a la producció d’aquesta empresa, així com la recerca de projectes que trenquin amb la idea generalitzada que es té sobre el cinema espanyol.

La posició de Just Films al mitjà cinematogràfic es deu a llargmetratges de gènere com Els sense nom de Jaume Balagueró, Méliès d’Or al Festival de Cinema Fantàstic Europeu (2000) i Méliès de Plata al Festival Internacional de Cinema de Sitges (1999), El segon nom de Paco Plaza, Méliès de Plata al Festival Internacional de Cinema de Sitges (2002),  o Fràgils de Jaume Balagueró, guanyadora dels Premis Goya als millors Efectes Especials (2005).

La producció cinematogràfica de Just Films l’ha portat també a rodar pel·lícules de temàtica més propera a la realitat social que estem vivint, amb títols com La Kasona de Pau Martínez o Trash de Carles Torras.

La recerca de nous joves valors del cinema és també un punt en el que Just Films aposta per el futur de l’empresa, així com la recerca de nous projectes originals i trencadors que puguin marcar un abans i un després a la història del cinema nacional i internacional.